Virtuelna kancelarija

 ADRESA SEDIŠTA, PRIMANJE I PROSLEĐIVANJE POŠTE

 

Zainteresovanim klijentima pruzamo i paket usluga virtuelne kancelarije: 

1. virtuelnu poslovnu adresu za registraciju vaše firme na adresi Tech Partner Consulting-a na Novom Beogradu, u ulici Autoput za Zagreb 41 L. 

2. primanje i prosleđivanje kompletne dolazne pošte u ime Vaše firme. Poštu Vam prosleđujemo skeniranu putem maila ili fizicki putem obične/brze pošte.
 

 

 

Za novoosnovana i mnoga druga preduzeća

 Ova usluga naročito je interesantna klijentima koji tek započinju posao u Beogradu ili Srbiji, kao prelazno rešenje dok ne pronađu odgovarajuće prostorije za svoje preduzeće.

 

 

Fleksibilnost - bez minimalnog trajanja Ugovora

 Ono sto ističemo kao našu prednost je upravo fleksibilnost iznajmljivanja virtuelne kancelarije koju Vam nudimo - kod nas ne postoji minimalni period korišćenja virtuelne kancelarije, niti ugovorna obaveza u smislu minimalnog trajanja Ugovora. Čim pronadjete poslovni prostor za svoju firmu, možete promeniti svoju adresu.

O nama

Mi smo firma sastavljena od stručnih i profesionalnih mladih ljudi, koji su svoje znanje u oblasti računovodstva sticali u našim najvećim kompanijama. Rešeni, da svoje znanje pretočimo u kvalitetnu uslugu svojim klijentima, osnovali smo Tech Partner Consulting doo.

 

Kontakt

Email

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


Telefon

060/500-57-23

011/414-20-99


Adresa 

Autoput za Zagreb 41L