Prevodilačke usluge

Tech Partner Consulting nudi profesionalne i kvalitetne prevodilačke usluge. Radimo prevode na srpski jezik i obrnuto. U slučaju da imate potrebu za pismenim prevodom sa jednog stranog jezika na drugi, budite sigurni da ste na pravom mestu!

Prevodi sa srpskog jezika i na srpski jezik - pouzdano, na vreme, uz puno poštovanje poverljivosti podataka. Sveobuhvatna usluga u domenu prevođenja i jezika uopšte, uz visokokvalitetno upravljanje prevodilačkim projektima. Specijalizovani smo u brojnim oblastima.

 

 

Usluge:

 

  • Pismeno prevođenje standardne i uskostručne dokumentacije ( engleski, francuski , nemački, ruski, italijanski, rumunski, poljski)
  • Usmeno simultano prevođenje ( francuski jezik)
  • Usmeno konsekutivno prevođenje ( francuski jezik)

Cena

Vaši zahtevi se međusobno razlikuju. Mnogo faktora utiče na cenu: jezička kombinacija, namena teksta, faktor vremena, itd. Sve ovo određuje proceduru prevođenja, resuruse koji će se upotrebiti, a samim tim i cenu. Pošljite upit ovde i dobiće procenu vremena i cene u roku od 24h.

Saradnja

Nudimo honorarnu saradnju zainteresovanim profesionalnim prevodiocima. Kako biste postali naš saradnik, neophodno je da zajedno uz propratno pismo, dostavite svoj CV na srpskom jeziku na e-mail: darko.stevanovic@techpartnerteam.com

O nama

Mi smo firma sastavljena od stručnih i profesionalnih mladih ljudi, koji su svoje znanje u oblasti računovodstva sticali u našim najvećim kompanijama. Rešeni, da svoje znanje pretočimo u kvalitetnu uslugu svojim klijentima, osnovali smo Tech Partner Consulting doo.

 

Kontakt

Email

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


Telefon

060/500-57-23

011/414-20-99


Adresa 

Autoput za Zagreb 41L